| Φαντασιώσεις... | |
|
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Papasouzas Χμμμμ...!
Αριθμός μηνυμάτων : 95 Ηλικία : 116 Location : Κρήτη Registration date : 13/09/2007
| Θέμα: Απ: Φαντασιώσεις... Σαβ Σεπ 22, 2007 12:19 pm | |
| | |
|
| |
zouk Χμμμμ...!
Αριθμός μηνυμάτων : 61 Ηλικία : 46 Location : Εδω ειμαι Registration date : 21/09/2007
| Θέμα: Απ: Φαντασιώσεις... Κυρ Σεπ 23, 2007 2:39 pm | |
| Λοιπον, Θα συμφωνησω με το μαρουλι γιατι κατι τετοιο δεν μπορεις να πεις οτι ειναι φαντασιωση.Φαντασιωση ειναι κατι το οποιο δεν ειναι ευκολο να γινει.Παραλια αμμουδια και νυχτα με ρουχα η χωρις ειναι κατι που το κανεις για πλακα.Και ετσι που τα γραφει η Ρανια,μπορει να εχει παει στην αδεια παραλια της αφου ξερει οτι ειναι αδεια.Κατι που εχεις κανει παλι δεν ειναι φαντασιωση .Ενα κρεντιτ θα δωσω ακομα στο Μαρουλακι,γιατι με τα ποδια βατραχοπεδιλα που εχει,θα γεμισει σιγουρα αμμο. 1.Φαντασιωση ειναι η διαφημιση του AXE που κανει ντου ενα νησι γκομενες στην παραλια σε ενα ατομο απο θαλασσα και βουνο.Και ειναι και ψιλομοντελα ολες.ΑΧ τι κωλοφαρδος 2.Φαντασιωση ειναι να ερθει στην Ελλαδα για διακοπες η Αντρει Τοτου(η γνωστη μας Αμελι),να με δει στην παραλια και να μου την πεσει χωρις δευτερη σκεψη,να με ερωτευτει αμεσως(δλδ κατι πολυ σιγουρο) και να περασουμε ενα βραδυ κολαση.Εδω αμα θες μπορεις να βαλεις να ειναι στην παραλια το βραδυ γιατι πραγματικα ολο το υπολοιπο ειναι καραφαντασιωση.Βεβαια παλι δεν ειναι φαντασιωση για ακολασια. Αρκετα το κουρασα αλλα θα επανελθω. | |
|
| |
maroulak Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Φαντασιώσεις... Κυρ Σεπ 23, 2007 3:08 pm | |
| Aυτες ειναι φαντασιωσεις (τη πατουσα βατραχοπεδιλο δν τη σχολιαζω -.- ) |
|
| |
zouk Χμμμμ...!
Αριθμός μηνυμάτων : 61 Ηλικία : 46 Location : Εδω ειμαι Registration date : 21/09/2007
| Θέμα: Απ: Φαντασιώσεις... Κυρ Σεπ 23, 2007 3:47 pm | |
| - maroulaki έγραψε:
(τη πατουσα βατραχοπεδιλο δν τη σχολιαζω -.- ) Ωραια,την γλιτωσα. | |
|
| |
RaNiA_RoXx Επιμελήτρια!
Αριθμός μηνυμάτων : 232 Ηλικία : 32 Registration date : 14/09/2007
| Θέμα: Απ: Φαντασιώσεις... Δευ Σεπ 24, 2007 12:16 am | |
| εχει μια βαση αυτο που λες αλλα εμενα με καραφτιαχνει αυτη η ιδεα | |
|
| |
ntelirios Eπιμελητής!
Αριθμός μηνυμάτων : 866 Ηλικία : 42 Location : Ρέθυμνο Registration date : 13/09/2007
| Θέμα: Απ: Φαντασιώσεις... Δευ Σεπ 24, 2007 1:22 am | |
| Και εμένα με φτιάχνει όσες φορές και αν το έχω κάνει (που δεν έιναι και πολλές).... φαντασίωση? Πραγματική? Να κάνω έρωτα στην βροχή.... | |
|
| |
Papasouzas Χμμμμ...!
Αριθμός μηνυμάτων : 95 Ηλικία : 116 Location : Κρήτη Registration date : 13/09/2007
| Θέμα: Απ: Φαντασιώσεις... Δευ Σεπ 24, 2007 11:44 am | |
| | |
|
| |
gentikoule Χμμμμ...!
Αριθμός μηνυμάτων : 64 Ηλικία : 49 Registration date : 19/09/2007
| Θέμα: Απ: Φαντασιώσεις... Δευ Σεπ 24, 2007 12:06 pm | |
| | |
|
| |
zouk Χμμμμ...!
| Θέμα: Απ: Φαντασιώσεις... Δευ Σεπ 24, 2007 12:28 pm | |
| - RaNiA_RoXx έγραψε:
- εχει μια βαση αυτο που λες αλλα εμενα με καραφτιαχνει αυτη η ιδεα
Δεν αμφιβαλω καθολου οτι σε φτιαχνει.Για πολλους μπορει να ειναι η καλυτερη φαση.Εγω απλα εγραψα οτι δεν ειναι φαντασιωση,λογο του οτι αυτο ειναι το θεμα μας. Θα μπορουσες να το κανεις φαντασιωση,αν ελεγες:φαντασιωνομαι μετα απο μια ερωτικη απογοητευση να πηγαινω μονη μου στην παραλια με το μαγιο μου για να πνιγω(να με δουν στις ειδησεις οτι εχω και ωραιο σωμα )και σαν απο μηχανης θεος να ερχεται ενα καίκη με 2 ψαραδες σαν τον...(εδω βαζεις κανα 2 που σου αρεσουν,Κλουνει,Σακης,Ο Μπαμπης ο κρεοπωλης κτλ)....να με βαζουν στο καίκη και να με πηγαινουν στα ανοιχτα(εδω μπορει να παρεμβει η "μαρουλακενα" αν υπαρχει κατι να σε λερωνει μεσα στο καικη,η μυρωδια των ψαριων(που εσενα μπορει να σε φτιαχνει βεβαια)και δεν της αρεσει) για να ψαρεψουμε μαζι(εδω μπορεις να βαλεις αλλες σκεψεις απλα εισαι και μικρη και το παιζω κινεζος). Και μετα αμα σε ρωτησουν,το καρφωνεις το δολωμα?Εσυ θα απαντας ναι. | |
|
| |
prozak Επιμελήτρια!
Αριθμός μηνυμάτων : 541 Registration date : 13/09/2007
| Θέμα: Απ: Φαντασιώσεις... Δευ Σεπ 24, 2007 12:37 pm | |
| | |
|
| |
gentikoule Χμμμμ...!
Αριθμός μηνυμάτων : 64 Ηλικία : 49 Registration date : 19/09/2007
| Θέμα: Απ: Φαντασιώσεις... Δευ Σεπ 24, 2007 1:45 pm | |
| καλα καλα ... αυτη ειναι η τρελή σου φαντασίωση .... | |
|
| |
RaNiA_RoXx Επιμελήτρια!
| Θέμα: Απ: Φαντασιώσεις... Σαβ Οκτ 06, 2007 8:06 am | |
| | |
|
| |
zouk Χμμμμ...!
| Θέμα: Απ: Φαντασιώσεις... Σαβ Οκτ 06, 2007 8:24 pm | |
| Καλα,μπορει να ερθει υποβρυχιο στην παραλια αφου δεν σ'αρεσει ο Κρεοπωλης ο Μπαμπαρος. Μπορει να ερθει και κοτερο η υδροπλανο.Το αμαξι του Τζειμς Μποντ που κανει και κωλιες στον πατο της θαλασσας,να βαλετε τερμα την μουσικη να κανετε μοστρα στα ψαρια. Δεν ξερω τι αλλο να σκεφτω για να σου φτιαξω μια ευπρεπη φαντασιωση. | |
|
| |
RaNiA_RoXx Επιμελήτρια!
| Θέμα: Απ: Φαντασιώσεις... Σαβ Οκτ 06, 2007 8:45 pm | |
| οο αυτο με τον Τζειμς Μποντ μου αρεσε αλλα οχι με αυτονε με τον τομ κρουζ | |
|
| |
zouk Χμμμμ...!
| Θέμα: Απ: Φαντασιώσεις... Σαβ Οκτ 06, 2007 8:49 pm | |
| Αυτο ειναι,βρηκαμε μια ακρη. | |
|
| |
| Φαντασιώσεις... | |
|