| Το έχετε σκεφτεί ποτέ?? | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
kruwsaaaa Είδα φώς και μπήκα!
Αριθμός μηνυμάτων : 23 Ηλικία : 35 Location : athens Registration date : 14/09/2007
| Θέμα: Το έχετε σκεφτεί ποτέ?? Σαβ Σεπ 22, 2007 4:10 pm | |
| Είναι ψιλοπερίεργο..αλλα ,αν έχετε δεθεί με κάποιον ή κάποια για αρκετό καιρό..έχετε σκεφτεί ποτέ για τις σχέσεις του/της πριν από εσας?? Έχετε ανησυχήσει ή .. έχετε υπερ-σκεφτεί τις/τους πρων της/του ... (υγ. εννοείται οτι ξερετε τους/τις πρωην....) ...αν ναι, σε ποιο σημείο και προσπαθήσατε να το σταματήσετε και πέτυχε? | |
|
| |
maroulak Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Το έχετε σκεφτεί ποτέ?? Σαβ Σεπ 22, 2007 5:08 pm | |
| Tωρα εσυ εννοεις αν ζηλεουμε τους/τις πρωην ε;;
Προσωπικα λυσσαω απο ζηλια οταν ειμαι με καποιον σχετικα με το παρελθον του κτλ αλλα ποτε δεν το δειχνω...Λογικο ειναι να με τρωει η περιεργεια για τις προηγουμενες σχεσεις και μαλιστα να προσπαθω να συγκρινω και καταστασεις!
Οποτε ναι,στην αρχη τουλαχιστον το σκεφτεσαι αλλα με τον καιρο το ξεχνας.Γιατι στη τελικη βρε κουκλιτσα μου,για να ειναι μαζι σου τωρα σημαινει πως εχει ξεπερασει το παρελθον.Αν ηθελε την πρωην θα ηταν ακομη μαζι της και δεν θα προχωρουσε παρακατω!
Αυτα! |
|
| |
sTeLiTo Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Το έχετε σκεφτεί ποτέ?? Σαβ Σεπ 22, 2007 5:41 pm | |
| εσυ γενικα λυσσας |
|
| |
ntelirios Eπιμελητής!
Αριθμός μηνυμάτων : 866 Ηλικία : 42 Location : Ρέθυμνο Registration date : 13/09/2007
| Θέμα: Απ: Το έχετε σκεφτεί ποτέ?? Σαβ Σεπ 22, 2007 9:02 pm | |
| Και εγώ λυσσάω με τους πρώην αλλά προσπαθώ να μην το δείχνω...είναι σημάδι κτητικότητας... | |
|
| |
zouk Χμμμμ...!
Αριθμός μηνυμάτων : 61 Ηλικία : 46 Location : Εδω ειμαι Registration date : 21/09/2007
| Θέμα: Απ: Το έχετε σκεφτεί ποτέ?? Σαβ Σεπ 22, 2007 11:15 pm | |
| Πουλαω αντιλυσικο εμβολιο για δαγκωματιες απο ανθρωπους σε τιμη ευκαιριας. :P
Και σαν καλο παιδι να δωσω και μια σοβαρη απαντηση. Παντα σε τρωει το παρελθον του αλλου,αλλα καλυτερα ειναι να μην το ξυνεις πολυ γιατι μπορει να ματωσει. | |
|
| |
MissMarple Είδα φώς και μπήκα!
Αριθμός μηνυμάτων : 22 Registration date : 15/09/2007
| Θέμα: Απ: Το έχετε σκεφτεί ποτέ?? Κυρ Σεπ 23, 2007 7:28 am | |
| σε τρωει για διαφορους δικους σου λογους: συγκρισεις, ανασφαλειες, φοβοι κλπ
γενικα να κοιτας παντα μπροστα
αν θελει ο αλλος να σου μιλησει καλως, αν οχι ακομα καλυτερα, εισαι μοναδικη | |
|
| |
kruwsaaaa Είδα φώς και μπήκα!
Αριθμός μηνυμάτων : 23 Ηλικία : 35 Location : athens Registration date : 14/09/2007
| |
| |
maroulak Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Το έχετε σκεφτεί ποτέ?? Κυρ Σεπ 23, 2007 12:40 pm | |
| Νομιζω οτι απαντησα παραπανω....Απο τη στιγμη που η πρωην ειναι πρωην ποιος ο λογος να ανησυχεις;Αμα δν σε ηθελε θα ηταν ακομα εκει που ηταν .... Αν και τωρα που το σκεφτομαι ,υπαρχουν κατι πρωην σκετα τσιμπουρια |
|
| |
zouk Χμμμμ...!
Αριθμός μηνυμάτων : 61 Ηλικία : 46 Location : Εδω ειμαι Registration date : 21/09/2007
| Θέμα: Απ: Το έχετε σκεφτεί ποτέ?? Κυρ Σεπ 23, 2007 2:04 pm | |
| | |
|
| |
ANIRETA Είδα φώς και μπήκα!
Αριθμός μηνυμάτων : 11 Ηλικία : 40 Registration date : 14/09/2007
| Θέμα: Απ: Το έχετε σκεφτεί ποτέ?? Πεμ Νοε 08, 2007 10:27 am | |
| οποιος λέει οτι δεν το έχει σκεφτεί μάλλον ψέμματα λέει,,,,φυσικά κ το εχω σκεφτεί,,,,την παλευω όμως αν χωρησαν υπήρχε λόγος κ στο μυαλό του άλλυ ζηλεψεις δε ζηλεψεις δε μπαίνεις! | |
|
| |
RaNiA_RoXx Επιμελήτρια!
Αριθμός μηνυμάτων : 232 Ηλικία : 32 Registration date : 14/09/2007
| Θέμα: Απ: Το έχετε σκεφτεί ποτέ?? Τρι Νοε 13, 2007 2:46 pm | |
| αν το χω σκεφτει λεει... πφφφφ...... αλλα δεν δινω σημασια. προσπαθω δλδ.. | |
|
| |
| Το έχετε σκεφτεί ποτέ?? | |
|