| Το μ@λακισμενο... | |
|
+3ntelirios Druidis tasoskrhs 7 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
tasoskrhs Είδα φώς και μπήκα!
Αριθμός μηνυμάτων : 6 Registration date : 26/09/2007
| Θέμα: Το μ@λακισμενο... Τετ Σεπ 26, 2007 6:35 pm | |
| Επειδη ο συμπατρωτης Ντελιριος το ζητησε:
Ας μου πει καποιος οτι φταιω. | |
|
| |
Druidis Αρχίζω και κολλάω!
Αριθμός μηνυμάτων : 252 Ηλικία : 40 Location : Κόρινθος-Καβάλα Registration date : 16/09/2007
| Θέμα: Απ: Το μ@λακισμενο... Τετ Σεπ 26, 2007 6:38 pm | |
| Το ζορταλ ειναι αλλο σαιτ αν δεν κανω λαθος... Ακομα πιστευω οτι τετοιου ειδους θεματα ειναι ακυρα εδω στην φαρμα με τα λλαμα... | |
|
| |
sTeLiTo Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Το μ@λακισμενο... Τετ Σεπ 26, 2007 6:44 pm | |
| ρε τασο μικρη ειναι...κι εσεις πεσατε να τη φατε |
|
| |
ntelirios Eπιμελητής!
Αριθμός μηνυμάτων : 866 Ηλικία : 42 Location : Ρέθυμνο Registration date : 13/09/2007
| Θέμα: Απ: Το μ@λακισμενο... Τετ Σεπ 26, 2007 7:01 pm | |
| Δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη... Με τέτοια άτομα δεν μπορείς να βγάλεις άκρη γιατί δεν είναι αντικειμενικά...κοινώς ούτε εγώ ο μέγιστος δεν μπορώ να καταλάβω τη ρόλο βαράνε... Φταίς μόνο ότι την πήρες κατευθείαν από τα μούτα...αν και αργότερα της τα είπανε πιο χοντρά οι υπόλοιποι.... Δεν χρειάζεται να παίρνεις κατευθείαν κάποιο από τα μούτρα, μάθε πρώτα τη θέλει να πει με το μαλακό και μετά του [email]γ@μας[/email] τα πρέκια! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Το μ@λακισμενο... Τετ Σεπ 26, 2007 7:02 pm | |
| - sTeLiTo έγραψε:
- ρε τασο μικρη ειναι...κι εσεις πεσατε να τη φατε
Σορρυ κιολας αλλα δν αρχισα εγω. Αυτη με ειρωνευτηκε και αρχισε ολο αυτο. Και αν θυμαμαι καλα μου ειπε πως δν ειμαι αντρας,το κομπλεξικο μ@λακισμενο που εχει την αναγκη να ανεβαζει φωτογραφιες με τον κWλο του για να εισπραξει χαμογελακια και τετοια.Και δν κοντραρε μονο εμενα. Επισης σορρυ που ειναι θεμα αλλου σαιτ,απλα το ζητησε ο Ντελιριος... | |
|
| |
ntelirios Eπιμελητής!
Αριθμός μηνυμάτων : 866 Ηλικία : 42 Location : Ρέθυμνο Registration date : 13/09/2007
| Θέμα: Απ: Το μ@λακισμενο... Τετ Σεπ 26, 2007 7:03 pm | |
| - Druidis έγραψε:
- Το ζορταλ ειναι αλλο σαιτ αν δεν κανω λαθος...
Ακομα πιστευω οτι τετοιου ειδους θεματα ειναι ακυρα εδω στην φαρμα με τα λλαμα... ΜΑ τελείως άκυρα??? Το διάβασα όλο και ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω τη ήθελε να πει αυτή η κοπέλα και γιατί τα είχε βάλει με όλους...αυτό είναι που λέμε ψυχολογικά προβλήματα!! Στέλιο εντάξει μικρή αλλά μην λέει και μαλ@κίες!! | |
|
| |
sTeLiTo Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Το μ@λακισμενο... Τετ Σεπ 26, 2007 7:04 pm | |
| τεσπα, δεν παιρνω το μερος κανενος, αλλα και οι δυο πλευρες νομιζω εχουν λαθος |
|
| |
ntelirios Eπιμελητής!
| Θέμα: Απ: Το μ@λακισμενο... Τετ Σεπ 26, 2007 7:05 pm | |
| - tasoskrhs έγραψε:
- sTeLiTo έγραψε:
- ρε τασο μικρη ειναι...κι εσεις πεσατε να τη φατε
Σορρυ κιολας αλλα δν αρχισα εγω. Αυτη με ειρωνευτηκε και αρχισε ολο αυτο. Και αν θυμαμαι καλα μου ειπε πως δν ειμαι αντρας,το κομπλεξικο μ@λακισμενο που εχει την αναγκη να ανεβαζει φωτογραφιες με τον κWλο του για να εισπραξει χαμογελακια και τετοια.Και δν κοντραρε μονο εμενα. Επισης σορρυ που ειναι θεμα αλλου σαιτ,απλα το ζητησε ο Ντελιριος... Δώσε θέμα να μιλάμε λέω! Αν πει κανείς κάτι θα σε υπερασπιστώ γιατί όντως εγώ το ζήτησα αν και το είχα διαβάσει στην αρχή το θεώρησα τόσο χαζό που δεν ασχολήθηκα επιπλέον.... | |
|
| |
kr!st!4nn4 Τη βρίσκω αγρίως!
Αριθμός μηνυμάτων : 361 Ηλικία : 32 Location : kavala Registration date : 16/09/2007
| Θέμα: Απ: Το μ@λακισμενο... Τετ Σεπ 26, 2007 7:57 pm | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Το μ@λακισμενο... Τετ Σεπ 26, 2007 8:04 pm | |
| Ασχετο,ειναι το μοναδικο θεμα που εχεις γραψει και δεν εχεις βαλει ΟΥΤΕ ΕΝΑ !!! | |
|
| |
Αριθμός μηνυμάτων : 361 Ηλικία : 32 Location : kavala Registration date : 16/09/2007
| |
| |
ntelirios Eπιμελητής!
| Θέμα: Απ: Το μ@λακισμενο... Τετ Σεπ 26, 2007 8:36 pm | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Το μ@λακισμενο... Τετ Σεπ 26, 2007 8:55 pm | |
| | |
|
| |
ntelirios Eπιμελητής!
| Θέμα: Απ: Το μ@λακισμενο... Τετ Σεπ 26, 2007 9:05 pm | |
| - kr!st!4nn4 έγραψε:
- ....
Σήμερα είμαι στις καλές μου...χάρηκα που γύρισες... | |
|
| |
prozak Επιμελήτρια!
Αριθμός μηνυμάτων : 541 Registration date : 13/09/2007
| |
| |
Cranial Είδα φώς και μπήκα!
Αριθμός μηνυμάτων : 28 Registration date : 15/09/2007
| Θέμα: Απ: Το μ@λακισμενο... Πεμ Σεπ 27, 2007 1:59 am | |
| Δεν θα κάτσω να ασχοληθώ με το τι είπε ή όχι εδώ πέρα, γιατί όντως είναι άλλο site και δεν πολυκολλάει... Θα πω όμως ένα πράγμα... - Παράθεση :
- Και αν θυμαμαι καλα μου ειπε πως δν ειμαι αντρας
Κάπου μετά από αυτό αν θυμάμαι καλά, τα πήρες κανονικότατα.... ειλικρινά μάθε να μην δίνεις σημασία και ειδικότερα σε κάτι τέτοια... Σιγά μην κάτσεις να αποδεικνύεις στον καθένα τι είσαι και τι δεν είσαι! Άστον/άστην να λέει ότι θέλει... Α και btw, και εσύ γυρεύοντας πήγαινες :-P | |
|
| |
riama Χμμμμ...!
Αριθμός μηνυμάτων : 36 Ηλικία : 38 Location : Ψηλά! Registration date : 13/09/2007
| Θέμα: Απ: Το μ@λακισμενο... Πεμ Σεπ 27, 2007 7:01 am | |
| Αφήστε το τώρα, τελείωσε το θέμα. Κι εγώ τσαντίστηκα πολύ, δε συνηθίζω να παρεκτρέπομαι έτσι. Αλλά πραγματικά δεν αξίζει. Υπάρχουν κάποια άτομα που μπαίνουν σε σάιτς με μοναδικό σκοπό να τα κάνουν όλα μπουρδέλο. Άλλη φορά καλύτερα να μην ασχολούμαστε και να μη διαβάζουμε καν αυτά που γράφει αυτή και οι όμοιοί της. Μετά πήγα να απαντήσω και στο θέμα που άνοιξε η κολλητή της, αλλά κρατήθηκα για να μη γίνουν πάλι τα ίδια. Και ας βράζουν στο ζουμί τους.. Έχουμε όλοι καλύτερα πράγματα να ασχοληθούμε. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Το μ@λακισμενο... Πεμ Σεπ 27, 2007 3:12 pm | |
| re stelito ftanei polla eipate ... kleidwse to | |
|
| |
ntelirios Eπιμελητής!
| Θέμα: Απ: Το μ@λακισμενο... Πεμ Σεπ 27, 2007 3:31 pm | |
| Όχι! | |
|
| |
| |
| |
sTeLiTo Επισκέπτης
| |
| |
| Το μ@λακισμενο... | |
|