| Η αντιεκλογική αναρχική συγκέντρωση στα Προπύλαια | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
zupi Αρχίζει να μ'αρέσει
Αριθμός μηνυμάτων : 147 Ηλικία : 114 Registration date : 13/09/2007
| Θέμα: Η αντιεκλογική αναρχική συγκέντρωση στα Προπύλαια Σαβ Σεπ 15, 2007 3:31 am | |
| Η αντιεκλογική αναρχική συγκέντρωση στα Προπύλαια
Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 11 Σεπτέμβρη, στα Προπύλαια του πανεπιστημίου της Αθήνας, η αναρχική αντιεκλογική συγκέντρωση που κάλεσε η Συσπείρωση Αναρχικών. Η συγκέντρωση ξεκίνησε στις 5.30 το απόγευμα και από την αρχή υπήρχε παρουσία ΜΑΤ στους δρόμους γύρω από το χώρο της συγκέντρωσης. Στήθηκαν πανώ που έγραφαν:
ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΚΩΧΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ, ΑΡΝΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
ΨΗΦΙΖΩ ΣΗΜΑΙΝΕΙ: ΠΑΡΑΔΙΝΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΕΝΙΣΧΥΩ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ, και
ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΚΡΑΤΟΣ ΚΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ
Από την μικροφωνική διαβάζονταν κείμενα και εκφωνούνταν συνθήματα ενάντια στο κράτος και τις εκλογικές διαδικασίες άμεσης και έμμεσης αντιπροσώπευσης. Μοιράστηκαν πολλές προκηρύξεις για την Εκλογική Απεργία (http://www.anarchy.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=174&Itemid=60) και για τους εμπρησμούς (http://www.anarchy.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=169&Itemid=1) καθώς και αναρχικά έντυπα στον διερχόμενο κόσμο, ενώ πετάχτηκαν χιλιάδες τρικάκια στους γύρω δρόμους.
Η συγκέντρωση έληξε στις 8 το βράδυ. | |
|
| |
Se8elwStaTessera Χμμμμ...!
Αριθμός μηνυμάτων : 46 Ηλικία : 33 Registration date : 14/09/2007
| Θέμα: Απ: Η αντιεκλογική αναρχική συγκέντρωση στα Προπύλαια Σαβ Σεπ 15, 2007 4:15 am | |
| - zupi έγραψε:
- Η αντιεκλογική αναρχική συγκέντρωση στα Προπύλαια
Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 11 Σεπτέμβρη, στα Προπύλαια του πανεπιστημίου της Αθήνας, η αναρχική αντιεκλογική συγκέντρωση που κάλεσε η Συσπείρωση Αναρχικών. Η συγκέντρωση ξεκίνησε στις 5.30 το απόγευμα και από την αρχή υπήρχε παρουσία ΜΑΤ στους δρόμους γύρω από το χώρο της συγκέντρωσης. Στήθηκαν πανώ που έγραφαν:
ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΚΩΧΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ, ΑΡΝΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
ΨΗΦΙΖΩ ΣΗΜΑΙΝΕΙ: ΠΑΡΑΔΙΝΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΕΝΙΣΧΥΩ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ, και
ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΚΡΑΤΟΣ ΚΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ
Από την μικροφωνική διαβάζονταν κείμενα και εκφωνούνταν συνθήματα ενάντια στο κράτος και τις εκλογικές διαδικασίες άμεσης και έμμεσης αντιπροσώπευσης. Μοιράστηκαν πολλές προκηρύξεις για την Εκλογική Απεργία (http://www.anarchy.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=174&Itemid=60) και για τους εμπρησμούς (http://www.anarchy.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=169&Itemid=1) καθώς και αναρχικά έντυπα στον διερχόμενο κόσμο, ενώ πετάχτηκαν χιλιάδες τρικάκια στους γύρω δρόμους.
Η συγκέντρωση έληξε στις 8 το βράδυ. epidi tous pieze i mamaka na pioun to gala kai na pan gia ipno gt aurio exun sxoleio? | |
|
| |
zupi Αρχίζει να μ'αρέσει
| Θέμα: Απ: Η αντιεκλογική αναρχική συγκέντρωση στα Προπύλαια Σαβ Σεπ 15, 2007 4:19 am | |
| 1ον έκανα εγώ λάθος...επίσημα έληξε 3 το πρωί 2ον | |
|
| |
prozak Επιμελήτρια!
Αριθμός μηνυμάτων : 541 Registration date : 13/09/2007
| Θέμα: Απ: Η αντιεκλογική αναρχική συγκέντρωση στα Προπύλαια Κυρ Σεπ 16, 2007 8:09 pm | |
| ΑΚΌΜΑ ΠΕΡΙΜΈΝΩ ΤΟ 2..... ΜΕ ΑΓΩΝΙΑ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ!!! | |
|
| |
kr!st!4nn4 Τη βρίσκω αγρίως!
Αριθμός μηνυμάτων : 361 Ηλικία : 32 Location : kavala Registration date : 16/09/2007
| Θέμα: Απ: Η αντιεκλογική αναρχική συγκέντρωση στα Προπύλαια Κυρ Σεπ 16, 2007 8:52 pm | |
| - prozak έγραψε:
- ΑΚΌΜΑ ΠΕΡΙΜΈΝΩ ΤΟ 2.....
ΜΕ ΑΓΩΝΙΑ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ!!! kai egw to perimenw.. ante pote tha erthei na pioume kana kafe... | |
|
| |
zupi Αρχίζει να μ'αρέσει
| Θέμα: Απ: Η αντιεκλογική αναρχική συγκέντρωση στα Προπύλαια Κυρ Σεπ 16, 2007 8:58 pm | |
| - prozak έγραψε:
ΜΕ ΑΓΩΝΙΑ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ!!! πέρνα απ' τα εξάρχεια να το μάθεις... | |
|
| |
prozak Επιμελήτρια!
| |
| |
zupi Αρχίζει να μ'αρέσει
| Θέμα: Απ: Η αντιεκλογική αναρχική συγκέντρωση στα Προπύλαια Κυρ Σεπ 16, 2007 9:12 pm | |
| - prozak έγραψε:
- zupi έγραψε:
- prozak έγραψε:
ΜΕ ΑΓΩΝΙΑ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ!!! πέρνα απ' τα εξάρχεια να το μάθεις... εξάρχεια δεν πηγαινω γλυκέ μου... δεν με παιρνει!!! το φαντάζομαι... θες μελιγαλά μήπως?χαχααχχαχαχα | |
|
| |
prozak Επιμελήτρια!
| Θέμα: Απ: Η αντιεκλογική αναρχική συγκέντρωση στα Προπύλαια Κυρ Σεπ 16, 2007 9:15 pm | |
| - zupi έγραψε:
το φαντάζομαι...
θες μελιγαλά μήπως?χαχααχχαχαχα μικρέ μου είσαι πολύ λίγος για να μου τη λες... οπότε άλλαξε υφάκι για να συνεχίσω κι εγω να είμαι καλή μαζί σου... οκ??? | |
|
| |
zupi Αρχίζει να μ'αρέσει
| Θέμα: Απ: Η αντιεκλογική αναρχική συγκέντρωση στα Προπύλαια Κυρ Σεπ 16, 2007 9:18 pm | |
| - prozak έγραψε:
μικρέ μου είσαι πολύ λίγος για να μου τη λες... οπότε άλλαξε υφάκι για να συνεχίσω κι εγω να είμαι καλή μαζί σου... οκ??? καλός με φασίστες δεν θα γίνω ποτέ... τεσπα όμως το κόβω. | |
|
| |
prozak Επιμελήτρια!
| |
| |
kr!st!4nn4 Τη βρίσκω αγρίως!
Αριθμός μηνυμάτων : 361 Ηλικία : 32 Location : kavala Registration date : 16/09/2007
| Θέμα: Απ: Η αντιεκλογική αναρχική συγκέντρωση στα Προπύλαια Κυρ Σεπ 16, 2007 9:27 pm | |
| | |
|
| |
Druidis Αρχίζω και κολλάω!
Αριθμός μηνυμάτων : 252 Ηλικία : 40 Location : Κόρινθος-Καβάλα Registration date : 16/09/2007
| Θέμα: Απ: Η αντιεκλογική αναρχική συγκέντρωση στα Προπύλαια Δευ Σεπ 17, 2007 4:26 pm | |
| Εγω ξερω οτι οποιος δεν μιλαει με καποιον επειδη εχει διαφορετικη ιδεολογια ειναι και αυτος φασιστας... | |
|
| |
| Η αντιεκλογική αναρχική συγκέντρωση στα Προπύλαια | |
|