| ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑΣ... | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
zupi Αρχίζει να μ'αρέσει
Αριθμός μηνυμάτων : 147 Ηλικία : 114 Registration date : 13/09/2007
| Θέμα: ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑΣ... Σαβ Σεπ 15, 2007 3:38 am | |
| | |
|
| |
prozak Επιμελήτρια!
Αριθμός μηνυμάτων : 541 Registration date : 13/09/2007
| Θέμα: Απ: ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑΣ... Κυρ Σεπ 16, 2007 4:23 pm | |
| | |
|
| |
kr!st!4nn4 Τη βρίσκω αγρίως!
Αριθμός μηνυμάτων : 361 Ηλικία : 32 Location : kavala Registration date : 16/09/2007
| Θέμα: Απ: ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑΣ... Κυρ Σεπ 16, 2007 4:32 pm | |
| - zupi έγραψε:
- http://www.antibaro.gr/upografes.php
υπογράψτε για την απόσυρση του βιβλίου!
επίσης θα βρείτε όλο το παρασκήνιο γύρω από την προσπάθεια αφελληνισμού μας... ekti dimotikou pas ??? | |
|
| |
EmoBoi Χμμμμ...!
Αριθμός μηνυμάτων : 55 Registration date : 14/09/2007
| Θέμα: Απ: ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑΣ... Κυρ Σεπ 16, 2007 4:35 pm | |
| kati lene k gia to vivlio ths 3hs lykeiou twra | |
|
| |
Druidis Αρχίζω και κολλάω!
Αριθμός μηνυμάτων : 252 Ηλικία : 40 Location : Κόρινθος-Καβάλα Registration date : 16/09/2007
| Θέμα: Απ: ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑΣ... Δευ Σεπ 17, 2007 4:35 pm | |
| Πρωτον το σχολειο το τελειωσαμε εδω και χρονια... Δευτερον Αν θες να μαθεις ιστορια ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΟΥ ΜΑΘΟΥΝ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ!ΘΑ ΨΑΧΤΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ | |
|
| |
Papasouzas Χμμμμ...!
Αριθμός μηνυμάτων : 95 Ηλικία : 116 Location : Κρήτη Registration date : 13/09/2007
| Θέμα: Απ: ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑΣ... Πεμ Σεπ 20, 2007 11:00 am | |
| - Druidis έγραψε:
- Πρωτον το σχολειο το τελειωσαμε εδω και χρονια...
Δευτερον Αν θες να μαθεις ιστορια ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΟΥ ΜΑΘΟΥΝ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ!ΘΑ ΨΑΧΤΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ +1 Μονο ετσι μαθαινεις σωστα ιστορια....Εδω με τα χιλια ζορια φτανεις μεχρι τον β παγκοσμιο πολεμο στο σχολειο...Και βεβαια ποτε δεν γραφουν στα βιβλια πραγματα που δεν συμφερουν | |
|
| |
gentikoule Χμμμμ...!
Αριθμός μηνυμάτων : 64 Ηλικία : 49 Registration date : 19/09/2007
| Θέμα: Απ: ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑΣ... Πεμ Σεπ 20, 2007 12:03 pm | |
| Να αποσυρθει ... αυτό μόνο βιβλίο ιστορίας δεν είναι ... Τους ΗΡΩΕΣ τους λέει φωνιάδες ΚΑΙ τους ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΥΣ ήρωες ... Ξεφτύλες ... Επιτέλους γράψτε ένα σωστό βιβλίο ... Θα τρίζουν τα κόκκαλα των ΗΡΩΩΝ μας. Και να εσείς εχετε ξεχασει τον Κολοκοτρώνη, τον Καραισκάκη, Το Αρκάδι και τα Δερβενάκια σας Θυμίζω κάτι ποιο πρόσφατο ΙΜΙΑ 96. ΡΟΜΠΕΣ .... ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ | |
|
| |
prozak Επιμελήτρια!
| Θέμα: Απ: ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑΣ... Πεμ Σεπ 20, 2007 12:08 pm | |
| πρόσεχε τι γραφεις, μας διαβάζουν πολλοί!!! δεν θες να χαρακτηριστείς! άκου την παλιά | |
|
| |
gentikoule Χμμμμ...!
Αριθμός μηνυμάτων : 64 Ηλικία : 49 Registration date : 19/09/2007
| Θέμα: Απ: ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑΣ... Πεμ Σεπ 20, 2007 12:16 pm | |
| Την αληθεια γραφω γλυκιά μου .... μην ξεχνάς οτι το εχω πει και δημόσια .... | |
|
| |
maroulak Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑΣ... Πεμ Σεπ 20, 2007 12:46 pm | |
| Δεν το εχω διαβασει ακομα και δεν μπορω να εκφερω γνωμη...θα περιμενω να παρω στα χερια μου την διορθωμενη εκδοση και θα σας πω..
Οπως και να χει εννοειται οτι συμφωνω με τον Σπυρο ! |
|
| |
Papasouzas Χμμμμ...!
Αριθμός μηνυμάτων : 95 Ηλικία : 116 Location : Κρήτη Registration date : 13/09/2007
| Θέμα: Απ: ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑΣ... Πεμ Σεπ 20, 2007 1:23 pm | |
| - gentikoule έγραψε:
- Την αληθεια γραφω γλυκιά μου .... μην ξεχνάς οτι το εχω πει και δημόσια ....
Την αληθεια που συμφερει τους μισους...(κολλημενους γενικα) Οι τουρκοι εσφαξαν τους παντες στην Σμυρνη....Αληθεια που λεγεται Οι ελληνες ηθελαν να φτασουν ως την Αγκυρα...Αληθεια που δεν λεγεται, και που μπορει να προκαλεσε ο,τι εγινε μετα.... ενα μικρο παραδειγμα Το θεμα ειναι να γραφτει ενα βιβλιο αντικειμενικο....Αλλα κατι τετοια δεν γινονται στην ελλαδα (και οχι μονο) | |
|
| |
prozak Επιμελήτρια!
| Θέμα: Απ: ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑΣ... Πεμ Σεπ 20, 2007 1:33 pm | |
| Εδώ μικρέ είσαι λάθος... Εγώ τουλάχιστον στο σχολείο, πριν πολλά χρό νια, διδάχτηκα για την επεκτατική πολιτική των Ελλήνων, καθώς και για τις βλέψεις που είχαμε στη Μ. Ασία... Για να πω την αλήθεια όμως δεν ξέρω τι περιέχει το τωρινό βιβλίο... | |
|
| |
Papasouzas Χμμμμ...!
| Θέμα: Απ: ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑΣ... Πεμ Σεπ 20, 2007 1:36 pm | |
| Ναι και εγω ειδα καπου γραμμενο οτι προχωρησαν τα στρατευματα στη Μ.Ασια....Τελος παντων οταν τελειωνα το σχολειο, ακομη δεν ειχα μαθει τπτ για τον β παγκοσμιο (ποσο μαλλον για τη Χουντα) | |
|
| |
prozak Επιμελήτρια!
| Θέμα: Απ: ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑΣ... Πεμ Σεπ 20, 2007 1:59 pm | |
| Πες μου τι θες να μάθεις, να σου πω εγώ!!! XEXEXEXEXEXEXEXEEXEXEXE :-P :-P :-P | |
|
| |
| ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑΣ... | |
|